Articles: Scandinavia

Home
COVERT OPERATIVES PORTAL
About ASCT
2019 Conference Classes
2019 Free Online Classes
Therapy and Service Certifications
Law Enforcement Certifications
Public Trainer Certification
London Hanover University
K9 Certifications
Legal Education
Research
Articles: United States
Articles: Scandinavia
Articles: South America
Testimonials
K9 Training Referrals
Humane Society of the United States
Grants
Employment
Photos
CONTACT US

Ved MT Tracy Lendardt

abstrakt

Att förstå vikten av delad andra timing i hund utbildning och effektivt utnyttja konceptet att lyckas omdirigera oönskade aggression är kritisk . Oförmågan att fokusera en hunds aggressivitet vid en exakt tidpunkt på ett positivt sätt kan leda till långsiktiga beteendeproblem eller skador till en handler / tränare som kan ha annars kunnat undvikas . Även om inte alla aggression relaterade beteende frågor kan undvikas , kan de flesta som tränar närstående vara med ordentlig planering och följa upp .


Kritisk Timing och omdirigering av Canine Aggression


Delad andra timing i en hund sinne kan vara skillnaden mellan en frustrerad och missnöjd hund till en som är lugn och fokuserad , speciellt när under press . En handler / tränare som känner igen tidiga tecken på stress och aggressivitet och kan styra om att aggression , kommer att ha en bättre chans med hunden bli framgångsrika i sin strävan. Underlåtenhet att mentalt flytta hunden i rätt riktning vid rätt tidpunkt kan möjligen leda till beteendefrågor som koppel bitande , staket slåss, gräva eller den mest önskvärda formen , aggression mot föraren / tränare själva .

Eftersom hundar som människor , har olika tröskelnivåer och triggers kan uppmärksamma de små sakerna i en hund uppträdande vara enorm för att lindra en sådan aggressivitet . Jag hade en instruktör i det militära som brukade predika " Betala mig nu eller betala mig senare " . Med en hund tankeprocess alltid vara " i det nu " , jag tror att det är vad de skulle säga om de kunde tala .

Om en handler / tränare inte känner igen vad hunden säger till honom genom hans kroppsspråk och underlåter att göra det tidskänsligaanpassning i beteende , kan de riskera att betala senare genom att vara på den mottagande slutet av en sådan aggressivitet . Även om inte alla hundar vänder sin aggression mot föraren , det är lättare på hund och säkrare för både om uppmärksamhet på detaljer betalas i förskott .


Det är alla i planeringen

    Utbildning en hund kräver eftertanke och planering ( förstärkt ) , och mest framgång i utbildningen kommer från det . Ibland uppstår en oväntad situation och utbildning måste justeras i farten . Föraren / tränare inser behovet av justering och gör det . Denna oväntade situation kan bli en permanent del av utbildningsplanen eller föraren / tränare håller det i bakhuvudet för framtida referens . Samma sak gäller när det handlar om hund själv .

    Erkänner en förändring av en hund beteende så tidigt nu och följa igenom med det rätta svaret ( rote - repetition ) kan innebära framgång eller misslyckande . En långsam eller brist på något svar alls kan signalera till den hund att detta beteende är acceptabelt . Detta beteende om de lämnas därhän kan nu bli en regelbunden del av hundens beteende svar och kan leda till större problem och många timmar av stödundervisning för att få hund på rätt spår igen .

    Vi vet att hund s behärskar konsten att läsa vårt kroppsspråk och kan avgöra vårt sinnestillstånd till en examen . Även om vi inte har riktigt samma förmåga , med tillräckligt med arbete som vi kan förutsäga när vi kan börja ha problem baserad på observerbara beteendeförändringar . Genom att använda korrekt omdirigering och ändra hundens sinnesstämning vid det kritiska ögonblicket , upprätthåller vi den högre rang och har möjlighet att förhindra en aggression relaterat beteende fråga före hund har förmågan att få övertaget .


Exempel 1 :

    När du arbetar en utbildning spår med en belöning placerad vid halvvägs , spårar hund framgångsrikt och lokaliserar belöningen . Den hund är tillåtet att inneha belöningen för mindre än en minut innan det är befallt att släppa .


    Trettio sekunder innan lokalisera belöningen var hund nasalt engagerade , fokuserade och spårning . Efter att lokalisera sin belöning som han nu fysiskt besitter , frisättningen av dopamin i hjärnan bidrar till hans belåtenhet . Föraren kommandon frisättningen av belöning som hundens svarar på lämpligt sätt. Tio sekunder före åter förvärva spåret som föraren lägger undan belöningen startar hund hoppar upp och knäppa på förarens handskar på händerna .

    Föraren ger en snabb muntlig korrigering , rör sig omedelbart framåt i den riktning som tidigare leds och ger kommandot att spåra . Inom några sekunder vänder hund sin uppmärksamhet från föraren , och är snabbt ute efter att hitta och fortsätta spåret . Trettio sekunder senare hund åter nasalt engagerad och fokuserad på banan som han avslutar framgångsrikt och lokaliserar lockbete. Genom att snabbt föränderliga hundens tänkesätt av aggressivt beteende kunde han få honom att fokusera sin uppmärksamhet tillbaka till banan och därmed förhindra någon fysisk kontakt mötet kunde ha lett till .

Exempel 2 :


Även utbildning byggnad söker en hanterare med en äldre hög enhet Malinois lämnar byggnaden och väntar på att gå tillbaka in . Utbildningen inrättades för att träna hund att söka noggrant genom arbets dörrar som det primära målet och att fokusera på människan som ett sekundärt mål . Olika bita utrustning hade placerats i hela området som en distraktion . Innan du lämnar byggnaden hund hade tidigare avslutat en kort sökning och ligger lockbete . Den andra sökningen var längre och hund började visa sin frustration genom att köra runt med hans ögon mer än hans näsa och var slumpmässigt skällande på dörrar i ett försök att få lockbete för att visa sig . När detta inte fungerade han tog en tugga hylsa som satt på disken .

  Föraren korrigerade hund och skällde honom som han bort honom från sökningen . Eftersom laget väntade , var hundens skällande och utfall framåt försöker gå tillbaka in . När han inte kunde röra sig framåt han började snurra i cirklar och fortsatte vocalizing sitt missnöje . Föraren försökte flera verbala och svaga fysiska korrigeringar för att försöka stoppa lunging utan effekt . När föraren försökte fysiskt ner hund , gjorde han en snabb sväng på hans huvud och en kort bit föraren på handen . Föraren gav en verbal och fysisk korrigering och hund gick långsamt in i ett nedre läge . Nu hund öron var upp och delvis framåt och hund var synbart dimensionering föraren upp ur ögonvrån .

    Trettio sekunder innan hundföraren aggression hund visade sin frustration under sökningen och togs bort samtidigt som han får verbal frustration och missnöje från föraren . Tio sekunder före aggression hund hade ökat sin fysiska tecken på frustration som när föraren försökte rätta till , utlöste en snabb matbit . Tio sekunder efteråt , hund var fortfarande under stress från de fysiska och verbala korrigeringar och visade aggressiva signaler genom placering av öronen och tittar på föraren. Trettio sekunder efter , detta beteende fortfarande var närvarande och gick obemärkt förbi .

    Tecknen på aggressivt beteende som visas av den hund ursprungligen antingen missat eller missförstådd av föraren . Hade föraren bort hund från närområdet och fokuserade sin uppmärksamhet på ett litet område ökning eller lite ljus lydnad , skulle denna verksamhet snabbt tjäna hund sin leksak och därmed lindra stress . Genom att göra det han kanske ha kunnat förhindra handler aggression , reglera hund och hade honom tillbaka i byggnaden för att fortsätta sin utbildning .

         Genom att inte läsa hund på rätt sätt och omdirigera hans växande frustration över det kritiska ögonblicket missade han möjligheten till ett positivt resultat . Nu hundens tror när den når sin stressnivå att beteendet kommer att tolereras med liten eller inga konsekvenser .

Slutsats


Framgång i hund utbildning handlar om timing . Många handlers får genom att inte på grund av sin egen förmåga att träna , men på grund av de tränare de är associerade med . Dessa utbildare närmar utbildning ur hundens perspektiv med en plan på plats . Dessa är de tränare som har utvecklat en stor känsla för timing och när du presenteras med subtila eller tydliga tecken på aggressivt beteende har möjlighet att snabbt ändra hörntänderna sinnestillstånd så träningen fortsätter att gå framåt med ett positivt resultat . Att ha denna förmåga är det som skiljer en bra tränare från en bra en .


                       


       

Referenser

Roger Abrantes ( 1997 ) . Hund Språk : En Encyclopedia of Canine Behaviour . Illinois :

Publicerad av Wakan Tanka Publishers


 Chris R. Aycock M. A. , M. S. ( 2009) ASCT Survival Tactics Utbildning North Bend Oregon

 Chris R. Aycock M. A. , M. S. ( 2013) ASCT K9 Handlarskolan

 Chris R. Aycock M. A. , M. S. ( 2014) Canidology 216 Vecka 4 Kompletterande Handout

 

 

Ved SMI Chris Aycock

Enkelhed er bedst ! Nogle gange, at vide noget er en fordel!

Det er udsagn, som blev delt med mig af den afdøde , store, William Kohler . Jeg var så heldig at træne med ham i de tidligste år af min K9 aktivitet og jeg lærte en enorm mængde fra ham, men intet er nogensinde stod ud over disse udtalelser . Men hvad der præcist betyder de?

Kohler afgav redegørelserne i forhold til mig. Mens jeg var læring K9 træning / håndtering aspekter , jeg bliver undervist mine talrige kilder og benyttet mange ressourcer. Det var ganske forvirrende og som et resultat , jeg kæmpede med nogle områder af K9 . , I Miami Florida , 1984, skiftede jeg dog.

Jeg lærte at spore for allerførste gang . Jeg trænede min egen hund (noget jeg endnu ikke hade gjort ) og var glade for at lære fra en sand mester . Efter en lang uge for instruktion og gentagelse , Kohler foreslog, at jeg prøve en blind søgning. Det var omkring en halv mil og krydsede to veje. Kohler fulgte mig , ridning i ryggen af ​​en pickup truck - sad i en stol ligesom Granny på Beverly Hillbillies .

Min hund naglet sporet ! Da jeg vendte tilbage ordene ud af Kohler mund var ... " Enkelhed er bedst ! " Jeg svarede : "Jeg har lige været efter ham og forsøger at læse ham. " Kohler klappede i hænderne ( noget han var kendt for ) og sagde " Nogle gange, at vide noget er en fordel! "

Teknisk set , hvad der skete , den, der skabte succes, jeg stadig beskæftiger i dag , er det enkle koncept af ikke fører hunden. Vi har alle høre det. Jeg gentager det der håndterer næsten hver time. Ikke fører hunden. Lad ham føre dig .

I 2010 begyndte jeg arbejdet med en civil hundefører hedder Audrey Estep . Ingen erfaring i retshåndhævelsen . Zero brugshund oplevelse. Hun bedt om at indtaste en meget vanskelig ASCT afsløring program , opfyldte kravene , og deltog klasserne. Hun gjorde det godt og certificeret.

Hurtigt frem til januar 2014.

Estep bedt om at indtaste tracking program . Nu alvorligt , afsløring er én ting. Den opdagelse miljø er statisk (stadig og lukket). Tracking er ekstremt flydende (bred og bevægelse) . En uerfaren person, ofte lider meget med sporing. Faktisk 90% af alle handlere kæmper med at spore selv ned linjen i deres karriere. Og nu, denne civile med lidt erfaring , ønsker at tage det frustrerende rejse ? Hun blev bestemt.

Mine første ord til hende Were ikke fører hunden, UANSET HVAD .

Jeg arbejdede med Estep , lærte hende det grundlæggende , videnskab , metoder, fejlfinding handlinger , osv. Hun lyttede og syntes at forstå de begreber ... slags. Jeg arbejdede sammen med hende et par dage om ugen. Hun havde en uddannelsesplan , der krævede hende til at træne mindst fire gange om ugen - to spor hver session. Helt ærligt, de fleste handlere mislykkes lige der. Det tager beslutsomhed og en alvorlig drev til rent faktisk at gøre det nødvendige arbejde. Jeg må sige, at jeg satte spørgsmålstegn ved , om Estep havde drevet , ikke på grund af hende, men snarere på grund af hvad jeg har set i løbet af de seneste 25 år.

Estep gjorde toget selv. Det var tydeligt, fordi under hendes træning Jeg har aldrig set hende førende hendes hund. Faktisk hun bare fulgte ham og rapporteres tilbage til mig på hendes resultater , hans negativer og adfærdsændringer . Hvis han forsøgte at køre væk - gik hun med ham, indtil han til sidst gav et negativt . Hun lærte af det .

Det vigtigste punkt i uddannelsen er , at føreren ikke kan føre . Hvis hunden begynder at løbe , tvinger spor i en anden retning , osv., skal føreren bruge den korrekte korrektion metoder på det præcise tidspunkt . Og så, og først da, vil disse korrektioner virker , så handler til virkelig tillid til hunden. Hvorfor virker det? Hunden har aldrig udviklet en langtidshukommelse , at handleren i sidste ende vil styre (selv lidt) , hvor den virkelige spor . Hunden er ansvarlig . Dernæst hunden lærer , at hvis han får alt for langt af sporet ( arbejder de ydre bånd af duft ) at han vil modtage en alvorlig korrektion. På dette tidspunkt i uddannelsen , korrektionen næsten klikker hunden til opmærksomhed , i modsætning til at lukke ham ned. Men det skal gøres rigtigt fra starten !

Uger senere , Estep var klar. Hun anmodede om og vi har udstedt blinde søgninger , med og uden kendte starter. Hendes K9 ( Echo ) naglet dem! Usædvanlige resultater. Holde nøgletal , Estep var i stand til at fuldføre en 100% sats gennem 14 blinde spor, med overordentlig svære niveauer . Af den måde, K9 Echo er kun 1 år gammel .

Selvfølgelig er der altid en anden behandling , der ikke vil kunne lide disse numre. Og at også skete med Estep . Under en gruppe session , en anden sporing handleren besluttet at teste hende selv. Med min godkendelse , planlagde han et spor, der ville teste duft afdrift kapaciteter Estep og hendes K9 . Banen var retfærdig, men gjorde tilbyde nogle super duft afdrift muligheder.

Estep og lokkedue tilbage fra sporet. Jeg spurgte , om K9 Echo fandt ham eller ej. Den lokkedue ( handling) smilede stolt , tilsyneladende at have endt Esteps succes køre, og sagde " Nå, hun gjorde , og hun gjorde det ikke. " Han fortsatte : "Hun havde ikke ligefrem følger mit spor, men hun fandt mig . "

Efter at have gennemgået sporet med både lokkedue og Estep , var det indlysende, at K9 havde fulgt det rigtige spor , nær punkt duft , for mere end halvdelen af sporet. På en vej tur, hunden fulgte en stærk , vind drevet luft duft , ind i et område, der også var placeret på en relativ ned skråning . Nær det punkt, hvor luften duft ville have falmet, K9 låst på en direkte luft duft af vildledning, gemmer sig på den anden side af det samme felt . Hunden arbejdede luft duft og fundet lokkedue . Vellykket ! På gaden , der er en fange . Uanset jord eller luft, K9 fandt stenbruddet. Når lokkedue indså, at banen var utvivlsomt en succes , besluttede han at blive mere positiv og lovprisning af et veludført arbejde ( jeg vil tale om handleren sabotage og banal jalousi i en nær - fremtid artikel) .

Estep har certificeret i sporing. Selvfølgelig , perfekt succes varer aldrig for nogen og K9 Echo har faktisk haft en mislykket spor. Men som med alle usædvanlige handlere har Estep troubleshot , planlagt, og bekymrede over situationen nok , uden at blive alt for dramatisk , at hendes K9 fortsætter med at bevæge sig fremad.

Succesen med Audrey Estep er et eksempel : Nogle gange at vide noget er en fordel! Hun kom i grøn , efterfulgt retninger, ikke gætte eller tvinge noget. Blindt , hun gjorde en fremragende hund. Nu , hun er ikke så blind , men snarere kan dele sin viden med andre.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 Det sociale pres og motivation af narkotiske Detection K9 s og handlere.

Vi har alle forstår duft og duft teorier , i vores job som hundetrænere . Mest af alt forskellen i duft teori med hensyn til narkotika afsløring , afsløring sprængstoffer , kadaver nyttiggørelse, sporing, mistænkte ængstelse og søger bygning . Disse teorier om uddannelse gælder, selv når uddannelsen jagthunde , til også at omfatte fuglen rødmen hunde. Duft påvisning og diskrimination fortsat det mest almindeligt anvendte evne i alle discipliner af brugshunde . Det er denne evne, der tillader hunde at jage for fødevarer , eller bytte , der vil opfylde deres naturlige overlevelsesinstinkt , og / eller drev. Og det er denne evne, som vi udnytter i udførelsen af ​​de fleste missioner i retshåndhævende hunde.

Inden for duft afsløring, ét element, der er vigtigt at huske på , er, at det sociale pres fra træneren , eller føreren , kan forstyrre hundens evne til at udføre opgaver, der kræver et niveau af troværdighed og præcision. Tillad mig at forklare de specifikke detaljer i denne teori.

Som vi alle er klar over , at alle har et område, der betragtes som " personlige rum " . Denne " personlige rum " er den imaginære grænse , eller område , omkring vores krop, der når ind af en anden person , har tendens til at øge vores niveau af angst , til en vis grad . Nogle mennesker er komfortable med en reduceret eller mindre område af "Personal Space " , mens andre kræver et større areal for at føle sig godt tilpas. Denne " personlige rum " er generelt anses for at være ca 6 meter , selv om det specifikke område er afhængig af personen , samt situationens.

Mens instruere narkotika afsløring klasser , har jeg fundet det at være lærerigt at vælge par fra handlere , der deltager i klassen. Jeg derefter få dem stå ca (1) den ene fod fra hinanden, bevidst invaderer " personlige rum" af begge. Jeg har besluttet, at det ikke synes at ligegyldigt, om de handlere er venner eller nye bekendtskaber . Denne invasion af deres " personlige rum ", som vi kalder " socialt pres " , gør de fleste mennesker ubehageligt. Jeg har set håndterer begynde at hyperventilere på grund af denne sociale pres .

Derudover har det været min erfaring, at meget få af os gerne være mikro- styret, selvom det er et faktum. Jeg ved ikke, om alle andre, men jeg er ubehageligt at have nogen efter mig rundt , give " mandag morgen quarterback " eller " bagsæde driver" kritik af mit arbejde. Den strammere tøjler , jo værre jeg kan lide det . Men dette er ekstra socialt pres , som vi alle er nødt til at beskæftige sig med, til en vis grad

Copyright ©1994 - 2019 American Society of Canine Trainers. All rights reserved.